29-11-10

VLAMINGEN MOORDEN STILLETJES MEE

wikileaks bannie

De onthullingen van Wikileaks brengen mensen in gevaar...?
De Amerikaanse bezetting in Afghanistan, Irak, ... niet?
Wat een vergelijking: BERICHTEN van feiten of jarenlange oorlogs- en bezettingsdaden zelf?

De president van Zuid-Korea klaagt de Noord-Koreaanse agressie aan; de twee burgerdoden zijn onaanvaardbaar, zelfs in oorlogstijd...
Zeg dat eens aan de VS: tienduizenden burgerdoden als ‘collateral damage’...
De drones, de onbemande bommenwerpertjes, zeer smart... doden dagelijks burgers in Pakistan, een land dat naar verluidt goede realties heeft met de VS...
Wat een vergelijking: 2 doden in Korea en tienduizenden (allicht honderdduizenden) in diverse door de VS en consoorten bezette en bedreigde gebieden.

Wat zou meer woede en reden tot terrorisme opwekken, de feitelijke bezetting, de vernietiging van alle nutsvoorzieningen, de nooit aflatende schendingen van de mensenrechten met tienduizenden burgerslachtoffers of de “lekken” van Wikileaks die achteraf verslag geven van al die feiten?

Denken jullie dan echt dat al die familieleden van doden en gewonden en al die burgers die al vele jaren in bestaansonzekerheid (geen watervoorziening, geen energievoorziening, geen medische zorgen etc...) leven door de Amerikaanse militaire aanvallen en bezettingen Wikileaks nodig hebben om te weten wat hen is overkomen en om kwaad te worden?

Als lid van de NAVO zijn ook wij medeverantwoordelijk voor al die misdadige ellende. Elk burgerslachtoffer in Afghanistan, Irak en Pakistan heeft gegronde redenen om wraak te nemen op Vlamingen, want zij leven ook in de totaal verkeerde veronderstelling dat Vlamingen in een democratie leven en dat onze leiders dus aan die agressie tegen burgers meedoen met onze toestemming.

En onze media blijven maar de Amerikaanse propaganda herkauwen in hun nieuwsberichten.

Walgelijk.

De commentaren zijn gesloten.