02-05-11

GEEF OBAMA DE NOBELPRIJS VOOR HYPOCRISIE, DIE VERDIENT HIJ TENMINSTE


vs schurkJuichende Amerikanen: USA!, USA!...

Obama, four more years! Four more years!...Osama kreeg geen proces, maar een kogel in het hoofd. Begraven op zee?Wat weet u nu echt zeker van Osama Bin Laden?

Wat kwam niet uit Amerikaanse/Westerse bron?

Betrouwbare bronnen zoals Colin Powells WMD’s?Het gemakkelijkste is meehuilen met de wolven, de sterksten, de winnaars, de bullebakken... If you can’t beat them, join them...?Zoals Israël, Groot Brittanië, Egypte, Jemen e.v.a. is de VS een schurkenstaat die al tienduizenden malen meer onschuldige slachtoffers gemaakt heeft dan Bin Laden.

Het embargo tegen Irak kostte volgens de officiële cijfers van de UNESCO zelf aan meer dan 50 000 kinderen het leven door honger en ziekte.We horen dat allemaal niet graag. Het drukt ons met de neus op de pijnlijke vaststelling dat we niet opkunnen tegen de enige wereldmacht.Maar moeten we daarom zo nadrukkelijk de slippen van die uitbuiters, hypocrieten en onderdrukkers dragen?

“Onze jongens” bombarderen mee als flinke, betrouwbare partners-in-crime.Onze premier zou wel liever een proces gezien hebben met Bin Laden, maar een moordaanslag door een perfect getraind en uitgerust DOODSESKADER vindt hij een GOEDE OPLOSSING.

Toch benieuwd of onze lieve groene Wouters ook zedig zullen zwijgen... Als we denken aan hun laatste meezinger:”Bomb Khadafi!”... GROEN is ook anders gaan leven..
De commentaren zijn gesloten.